HP kampioen van

De computerreus heeft de eerste podiumplaats op vlak van tevredenheid van het reseller channel op de EMEA-markt. Een eretitel toegekend door de "Canalys Vendor Benchmark" op basis van 22.000 stemmen.

post-image-3

De community van commerciële partners "Candefero", die vandaag wereldwijd een 8.500 leden telt (waarvan de meerderheid in de EMEA-zone) heeft zich gebogen over de kwaliteit van de ervaring bij de samenwerking met verschillende resellers om zijn "vendor benchmark" op te stellen. Die is gebaseerd op verschillende criteria, zoals business faciliteiten, de toegekende marges, de groeimogelijkheden via de aangeboden diensten, de kwaliteit van de technische ondersteuning die aan de partners van het reseller channel aangeboden wordt, enz.

De partners, die enkel kunnen stemmen voor de merken die zij verkopen, hebben dus het computerbedrijf HP gekozen op basis van 22.000 verzamelde benchmarks.

"Er bestaat geen betere erkenning dan degene die rechtstreeks van onze commerciële partners komt, die ons op de eerste plaats van de Canalys Vendor Benchmark gekozen hebben", zo verklaarde Nick Lazardis, EMEA President van HP.

 

Show More
Back to top button
Close
Close