F5 Networks BeLux versterkt zijn teams in België

De specialist in de bescherming van applicaties en netwerken maakt bekend dat hij zijn lokaal team in België uitgebreid heeft en drie nieuwe Accountmanagers in dienst genomen heeft. Deze nieuwe aanwervingen kaderen in de snelle groeistrategie van F5 Networks in België en Nederland, gedragen door de oplossingen Application Delivery, Security en Cloud.

post-image-3

De nieuwe Channel Account Manager, Jozef Van Royen, zal de taak hebben om de ontwikkeling en het beheer van de F5 partners verder te zetten (waaronder Dimension Data, Securelink en Proximus) en van het distributiekanaal (waaronder Westcon en Arrow). Jozef heeft negen jaar gewerkt voor het telecombedrijf Mitel.

Steven Algoet van zijn kant, vroeger medewerker bij Nokia, wordt Major Accountmanager Large Public. Hij zal hoofdzakelijk belast zijn met de ontwikkeling van F5 bij grote institutionele klanten (zoals de Europese instellingen en de NATO).

Jimmy Noels tot slot wordt de nieuwe Territory Accountmanager. Zijn taak bestaat erin om de ontwikkeling van F5 verder te zetten in de sectoren gezondheidszorgen, onderwijs en plaatselijke openbare besturen (waaronder de Belgische Federale OverheidsDiensten). Jimmy heeft voorheen onder andere gewerkt voor IBM, Weston en Tobania.

"Als koploper in het ADC-segment rekenen wij erop dat wij ons marktaandeel in België en Luxemburg gaan vergroten - vooral dan in de openbare sector. Wij willen ook nauwer samenwerken met onze partners. Onze Security en Cloud oplossingen kennen veel succes op het vlak van private, publieke en hybride clouds", verheugde Ronald Vanhijfte zich, Regional Manager BeLux.

Show More
Back to top button
Close
Close