Yves Van Cauwenberge benoemd tot Sales Director Database & Data Management van SAP BeLux

SAP BeLux heeft Yves Van Cauwenberge benoemd tot Sales Director Database & Data Management. In het kader van deze functie zal het zijn taak zijn om het SAP Innovation Platform te positioneren in de bestaande en toekomstige klantenrelaties in België en Luxemburg.

post-image-3

Met meer dan 15 jaar ervaring mag Yves Van Cauwenberge trots zijn op een indrukwekkende internationale carrière. In 2000 werkte hij bij Sun Microsystems waar hij verschillende functies uitoefende, waaronder die van Director of Sales Engineers Southern Europe, Software Sales Manager Central, Northern, MID Europe and Russia et Director, Global Software Sales.

Na managementfuncties bij SWIFT Arcelis vervoegde Yves in 2014 Informatica Inc, waar hij de functie uitoefende van Country Sales Manager voor de BeLux. In de zomer van 2016 kwam hij ij SAP BeLux.

Als BeLux Sales Director Database & Data Management wil Yves Van Cauwenberge inzetten op de innovatie en de commerciële waarde die de belangrijke technologieën van SAP brengen, inbegrepen het SAP HANA platform voor de real time activiteiten.

"De bedrijven die inzetten op de toekomst beschouwen data als een van de belangrijkste bronnen voor hun activiteiten. Zij moeten ook de architecturen van data vereenvoudigen, om te beantwoorden aan de nieuwe eisen op vlak van het niveau van dienstverlening. En dit aan een lage kost", zo verklaarde Yves Van Cauwenberg.

Show More
Back to top button
Close
Close