Twee nieuwe verantwoordelijken bij de directie Sales & Marketing bij Alcatel-Lucent

De leverancier van oplossingen en diensten voor zakelijke communicatie heeft de benoeming bekend gemaakt van twee nieuwe directieleden van de afdeling Sales & Marketing en van de afdeling Communications van Alcatel-Lucent Enterprise.

post-image-3

Alcatel-Lucent Enterprise heeft enkele wijzigingen doorgevoerd in zijn directieteam: het benoemde Matthieu Destot tot de directie van Sales en wereldwijde marketing, en Nicolas Brunel tot de directie van de afdeling Communications.

Matthieu Destot vervangt Jan Zuurbier die benoemd werd tot head strategic planning. Matthieu zal de functie hebben van Executive Vice President for Global Sales and Marketing; hij heeft een stevige ervaring op vlak van verkoop en beheer van de productactiviteiten.
Hij heeft onlangs de transformatie geleid van de afdeling Communications, door de klemtoon te leggen op specifieke marktsegmenten om groei te genereren en de adoptie van nieuwe economische modellen te versnellen.
In zijn vorige functies heeft Matthieu, als Sales Director voor de regio Azië-Pacific en Frankrijk, een aanzienlijke groei bewerkstelligd van de verkoop en het marktaandeel.

Nicolas Brunel van zijn kant stond voorheen aan het hoofd van de commerciële afdeling MLV (Medium, Large & Vertical) bij de afdeling Communicaties. Hij wordt nu Executive Vice President van diezelfde afdeling, waar hij het overneemt van M. Destot.
Nicolas heeft 16 jaar ervaring op vlak van telecommunicatie en een internationale expertise op de domeinen van Services & Customer Care in zijn hoedanigheid van directeur van deze wereldwijde organisatie.

Matthieu Destot en Nicolas Brunel zullen beiden lid worden van het directiecomité, in het team van de CEO Jack Chen. Zij zullen de transformatiestrategie ondersteunen die de positionering van het bedrijf in verticale sectoren moet verbeteren en de overgang naar op cloud gebaseerde economische modellen moet versnellen.

Show More
Back to top button
Close
Close