Nieuw partnerprogramma voor PFU

Het filiaal van Fujitsu lanceert zijn nieuwe "Imaging Channel Program" om de partners te helpen bij het kapitaliseren van de groeimogelijkheden. Alle details…

post-image-3

Het filiaal van Fujitsu, PFU Limited, heeft een nieuw partnerprogramma uitgebracht. Dat moet de resellers voorzien van een mix van kennis, expertise en incentives om zo te kunnen profiteren van de dynamiek van de markt voor het inscannen van documenten.

Dankzij het certificeringsprogramma "Imaging Channel Program" zullen de resellers vertrouwensdeskundigen worden die een gedetailleerde kennis bezitten van het gamma scanners van Fujitsu. Zij zullen ook een grondig begrip hebben van de evolutie van de belangrijkste factoren van de markt, zoals samenwerking, documentbeheer, mobiliteit en cloudoplossingen.

Naast het aanbieden van een opleiding, een certificering en een volledige support, geeft het "Imaging Channel Program" de resellers toegang tot een systeem van beloningen -de "Imaging Rewards"- die een reeks beloningen van hoge kwaliteit bieden.

De partners kunnen op verschillende manieren punten behalen met de verkoop Fujitsu scanproducten of -diensten, door een certificering te halen, door deel te nemen aan evenementen en promoties die door Fujitsu georganiseerd worden, of door hun collega`s en partners aan te sporen zich in te schrijven. Imaging Rewards staat open voor nieuwe en bestaande partners en is toegankelijk via http://www.imaging-channel-program.com

Show More
Back to top button
Close
Close