Sophos erkend als Leader in netwerkbeveiliging

Het IT-bedrijf Sophos werd voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot "Leader in beveiligingsoplossingen voor Endpoint systemen en netwerken" in drie Magic Quadrant rapporten.

post-image-3

Het bedrijf Sophos heeft bekendgemaakt dat het eens te meer door onderzoeksbureau Gartner gerangschikt  werd als "Leader" in het "Magic Quadrant for Unified Threat Management". Dat laatste is gebaseerd op de beoordeling van het vermogen van een bedrijf om een complete visie te hebben en om die toe te passen.

Sophos is een van de slechts drie uitgevers die in dit laatste rapport geklasseerd werden; het is ook het enige bedrijf dat door Gartner erkend wordt als Leader in de drie Magic Quadrants die betrekking hebben op beveiliging.

"De beveiliging van netwerken is een belangrijke pijler bij de bescherming tegen de huidige geavanceerde en hardnekkige dreigingen. Het is ook een marktsegment met een sterke groei in de wereld van de cybersecurity. Het feit dat wij regelmatig erkend worden als Leader in het Magic Quadrant van Gartner, bevestigt onze positie van voortrekker op deze belangrijke markt in volle expansie", aldus Bryan Barney, Senior Vice President en General Manager Network Security Group bij Sophos.

Show More
Back to top button
Close
Close