HP en Copaco breiden samenwerking uit met distributie van Printing-hardware

De Printing & Personal Systems (PPS) divisie van HP Belgium heeft beslist om de samenwerking met distributeur Copaco uit te breiden. Copaco is reeds sinds januari 2012 distributeur van HP computing hardware, hier komen nu printers en toebehoren bij.

post-image-3

Optimalisatie van de hardwaredistributie

Het doel van deze samenwerking is een optimalisatie van de HP-hardwaredistributie in België en Luxemburg. “De opstart van de distributie van HP computing producten was voor Copaco België een voltreffer. Het lukte ons om heel snel een vaste plaats te verwerven in de IT distributie voor deze producten”, aldus Luc Schulze, director Copaco België. “De uitbreiding met de HP printers past dan ook perfect in onze strategie om onze portefeuille van business oplossingen voor bedrijven te vervolledigen.”

Waarom Copaco?

Copaco is sinds 1999 actief als distributeur van hightechapparatuur voor bedrijven en consumenten en ondersteunt een uitgebreid netwerk van resellers. Omdat Copaco ook in Nederland al geruime tijd met HP samenwerkt voor de distributie van printers, zijn er verschillende schaalvoordelen verbonden aan het uitbreiden van deze samenwerking naar de Belgische en Luxemburgse markten. De keuze om met Copaco in zee te gaan, werd echter vooral beïnvloed door het feit dat het bedrijf bewees in staat te zijn een actieve rol te spelen in de ontwikkeling van de B2B-resellerspace, vooral in de resellermarkt die zich richt op small offices, home offices en KMO’s.

Show More
Back to top button
Close
Close