Marnix Van Marcke, nieuwe Azlan Director BeLux bij Azlan

Tech Data heeft Marnix Van Marcke aangeduid als Azlan Director BeLux voor Azlan, de Value Add divisie van Tech Data.

post-image-3

Marnix Van Marcke vervoegt vanaf 1 februari 2013 het Azlan team in de functie van Azlan Director BeLux. In deze rol zal hij het Belgische en Luxemburgse team aansturen om de groeiambitie van Azlan in BeLux waar te maken en nieuwe opportuniteiten te ontdekken.

Marnix Van Marcke heeft ruim 35 jaar ervaring in de IT-wereld opgebouwd en was voorheen bij IBM Belux verantwoordelijk voor verschillende sales- en channelactiviteiten. Aanvankelijk in technisch commerciële functies als IBM consulent, later als business partner manager (VAR’s, ISV’s, SI’s en distributeurs) binnen de IBM hardware divisie en de laatste 7 jaren als Channel Sales Manager voor de IBM Software Group.
Hij formuleert het zelf als volgt: "Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring aan te wenden voor Tech Data en zijn partners. In deze is het mijn betrachting om onze gemeenschappelijke business op een gezonde en structurele manier te laten groeien door o.a. de toegevoegde waarde te leveren die de partners van ons verwachten."

In zijn nieuwe functie bij Azlan zal Marnix Van Marcke vanuit een matrixstructuur rapporteren aan Henk Snijders, Azlan/ETC Director Benelux en voor de lokale Belux business aan Patrick Steenssens, Country Manager Belux.

Met deze aanwerving onderstreept Tech Data opnieuw zijn commitment om verder te diversifiëren in zijn Azlan-divisie en zo ook klaar te zijn om de nieuwe opportuniteiten in de Enterprise-markt mee te ontwikkelen.

Show More
Back to top button
Close
Close