De 17e Media Markt winkel opent in Zwijnaarde

Op 28 november opent een nieuwe winkel van de groep te Zwijnaarde, op de Oudenaardsesteenweg ten zuiden van Gent. Deze tweede winkel van het Belgische merk in de Gentse regio opent bijna 10 jaar na de eerste winkel op de keyserlei in Antwerpen.

post-image-3

De gloednieuwe Media Markt heeft voor deze gelegenheid 70 mensen aangewerfd, waaronder de meesten (80%) uit het Gentse  komen. De groep beweert meer dan 3 miljoen te hebben geïnvesteerd in dit nieuwe project. Het bevat een uitgebreide "Samsung hoek", een soort "shop in a shop `om te experimenteren met de nieuwe connectiviteitsmogelijkheden en de 3D televisie.



De oppervlakte van 3.500m ² zal plaats maken voor Cloud technologieën maar ook voor huishoudtoestellen. De winkel heeft een totaal van 46.000 artikelen bestaande uit meer dan 450 merken.



En net als alle Media Markt winkels, zal deze vestiging onafhankelijk en zelfstandig te werk gaan voor wat betreft  hun commerciële aanpak en hun tarieven. Op 28 november vanaf 8 uur zullen de eerste 100 bezoekers die met de fiets aankomen voor een bezoekje aan de winkel een geschenk krijgen… dat nog steeds geheim is.

Show More
Back to top button
Close
Close