Veeam ondersteunt Windows Server 2012 Hyper-V

Bèta-versies van nieuwe versie Veeam Backup & Replication en Veeam ONE 6.5 wereldwijd geïntroduceerd tijdens Microsoft Cloud-OS evenementen

post-image-3

Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, ondersteunt met Veeam Backup & Replication 6.5 en Veeam ONE 6.5 Windows Server 2012 Hyper-V. De bèta-versies van beide oplossingen worden momenteel wereldwijd gedemonstreerd tijdens verschillende evenementen rondom de lancering van Windows Server 2012 en Microsoft Cloud-OS. Naar verwachting zijn beide producten in het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar.

“Windows Server 2012 is misschien wel de belangrijkste release van Hyper-V tot nu toe,” vertelt Rick Hoffman, vice president of Worldwide Channels and Alliances bij Veeam. “Wij verwachten dat bedrijven die op het punt staan te gaan virtualiseren dit als hét moment zien om de overstap daadwerkelijk te maken. Back-up en monitoring speciaal ontwikkeld voor virtualisatie zullen een belangrijke rol spelen in hun succes. Veeam speelt hier op in met krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen voor Hyper-V.”

“Als Microsoft Management and Virtualization Partner of the Year 2012 zijn we er trots op als eerste leverancier volledige ondersteuning van Windows Server 2012 Hyper-V te bieden,” vervolgt Hoffman. “De bèta-versie van Veeam Backup & Replication 6.5 is nu beschikbaar en biedt volledige ondersteuning als het gaat om bescherming en herstel van Hyper-V VM’s, evenals VM’s van VMware en Hyper-V die draaien op het Windows Server 2012 OS.”

“Windows Server Hyper-V is een belangrijk platform voor het Cloud-OS. Het is ontwikkeld ten behoeve van het groeiende datacenter en bedient organisaties die werken aan de implementatie van virtualisatie of de overstap maken van een gevirtualiseerde omgeving naar een public of private cloud-omgeving,” vertelt Edwin Yuen director, product marketing, Server and Tools Business bij Microsoft. “Veeam helpt klanten hun gevirtualiseerde applicaties en data te herstellen op Windows Server Hyper-V. We zijn zeer tevreden over de ondersteuning van Veeam bij de lancering van Windows Server 2012.”

Veeam Backup & Replication biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en data op Microsoft Hyper-V. Het bundelt back-up en replicatie in één oplossing en biedt toonaangevende mogelijkheden voor Hyper-V, waaronder Changed Block Tracking (CBT) en Instant VM Recovery dat gebruik maakt van de vPower-technologie van Veeam.

Veeam Backup Free Edition bevat VeeamZIP en biedt een gratis oplossing voor Hyper-V-back-up. Deze oplossing stelt gebruikers van Hyper-V in staat een ad-hoc back-up te maken van een actieve VM voor operationele-, archiverings- en portability-doeleinden. Free Edition biedt daarnaast uitgebreide restore-mogelijkheden, waaronder Instant File-Level Recovery (IFLR) en instant herstel op item-level met Veeam Explorer™ voor Microsoft Exchange.

Het product is gratis te downloaden via http://www.veeam.com/free-microsoft-hyper-v-server-backup.html.

Show More
Back to top button
Close
Close