Efluenz heet Chaima van harte welkom en brengt meer creatieve energie in het team

Efluenz EU is verheugd de aanstelling van Chaima Zenoun als Account Manager aan te kondigen. Met een schat aan ervaring in influencer marketing, gepresenteerd in een divers portfolio, heeft Chaima zich bewogen binnen de domeinen van luxe persrelaties, digitale PR, social media management, eventorganisatie, copywriting en art direction.

post-image-3
Haar veelzijdigheid en passie voor innovatieve marketing verrijken ons team, samen met haar vaardigheid in het Engels, Frans en Nederlands—essentiële vaardigheden voor deze rol.

Sinds haar toetreding op 15 april heeft Chaima zich naadloos geïntegreerd in het team, met dynamische energie, effectieve communicatievaardigheden en een unieke stijl die ons werkomgeving aanvult.

Yasmin Vantuykom, CEO van Efluenz, toont trots en enthousiasme over deze nieuwe samenwerking: "Ik waardeer enorm de energie die Chaima aan ons team toevoegt. Haar dynamiek is van cruciaal belang voor ons! Ik bewonder ook de reikwijdte van haar activiteiten, waarin ze uitblinkt niet alleen in haar professionele rol, maar ook als kunstenaar, influencer en zangeres."

In haar rol als Account Manager zal Chaima de bedrijfsontwikkeling, optimalisatie van serviceaanbiedingen en strategische samenwerkingsinitiatieven overzien.

We nodigen u uit om de komende samenwerkingen van Chaima nauwlettend te volgen. Wees ervan verzekerd dat ze ons zal verbazen met elk project!
 
Back to top button
Close
Close