Charlène Crespel wordt de nieuwe CEO van BeCentral

Charlène Crespel wordt de nieuwe CEO van de Brusselse digitale campus. De directeur investeringen bij SFPI-PFIM, Céline Vaessen, zal de raad van bestuur van de entiteit leiden.

post-image-3

Na vijf jaar als acting CEO van de BeCentral-groep wordt Charlène Crespel officieel Chief Executive Officer van de groep. Ze vertrouwt L` Echo toe: “Mijn selectie als CEO van BeCenral zal mij in staat stellen om ons actieterrein rond inclusie en diversiteit in de tech te verbreden.”

De beheerraad heeft niet alleen deze selectie beslist, maar ook de benoeming van Céline Vaessen tot hoofd van de raad van bestuur van de entiteit. Ook zij sprak met de krant: “Benoemd worden tot voorzitter van de beheerraad is voor mij een fantastische kans om initiatieven met grote impact te promoten. BeCentral is ook onze eerste investering met maatschappelijke impact die zo snel resultaat oplevert. De campus illustreert perfect de gemeenschappelijke ambitie van Charlène en mij om economisch en maatschappelijk succes te laten versmelten.”

Het duo wil veranderingen bewerkstelligen door hun krachten te bundelen. Vandaag overkoepelt BeCentral 55 opleidingsginstellingen, start-ups, NGO’s en universiteiten. Hun ambitie om dit uit te breiden groeit met de dag en daar zal het niet bij blijven.

Back to top button
Close
Close