Nieuwe Country Manager voor HPE Aruba BeLux

Het IT-bedrijf heeft de benoeming van Bart Appelen als Country Lead voor België en Luxemburg aangekondigd. Bart vervangt Jerry Garcia die nieuwe internationale verantwoordelijkheden op zich neemt als SMB Route-To-Market Director HPE Aruba Networking.

post-image-3
Bart Appelen's aanstelling als Country Lead voor België en Luxemburg zou het bedrijf een waardevol inzicht moeten geven in de industrie en haar evolutie. 
Zijn jarenlange verkoopervaring zal bedrijven helpen om snelle en veilige toegang tot hun data te blijven implementeren. 

"Ik begon mijn carrière bij HPE in 2010 en deed ervaring op in het beheren van BU's, verkoop- en distributiekanalen, met een focus op klantervaring en -tevredenheid. Al deze expertise komt nu samen in mijn nieuwe functie als Country Lead," zegt Bart Appelen, HPE Aruba Networking Country Lead Belux.

"Bart's sales ervaring, gecombineerd met sterke interpersoonlijke en groep management vaardigheden, maken hem de ideale kandidaat om de solide groei van HPE Aruba Belux te versnellen en te stimuleren," zegt Jerry Garcia, WW SMB Route-To-Market Director HPE Aruba Networking.

HPE Aruba Networking richt zich op de evolutie van AI-gedreven, security-centric netwerkoplossingen. Het bedrijf heeft onlangs geprofiteerd van synergieën die voortkomen uit de integratie van Axis en Silverpeak. 
Back to top button
Close
Close