Ontdek trends en strategieën voor een succesvolle datatransformatie

Op 21 november vindt de Data & Innovation Summit plaats, een evenement waar u de nieuwste trends op het gebied van data kunt ontdekken en de leiders uit de sector kunt ontmoeten die hun ervaringen met u zullen delen.

post-image-3

Data, door velen ook wel "het digitale zwarte goud" genoemd, vormt een nieuwe uitdaging die dagelijks transformeert en versnelt. Om u beter inzicht te geven in deze goudmijn en om u te helpen het onderwerp te begrijpen, zullen verschillende leiders uit de sector op de middag van 21 november 2024 aanwezig zijn in Silversquare Bailli.

Belangrijke thema's die aan bod zullen komen zijn onder andere kunstmatige intelligentie, hyper-personalisatie, dataficatie, innovatie in onderzoek en technologie.

Dataceed zal verkennen hoe een conversatiegerichte benadering van data, gebruikmakend van kunstmatige intelligentie en natuurlijke taalverwerking, helpt om bruikbare inzichten te verkrijgen door simpelweg vragen te stellen. Ontdek hoe u uw interactie met data kunt transformeren voor snellere en intuïtievere besluitvorming.

Daarnaast zal Bridgestone laten zien hoe het een Data Value Office heeft opgezet om de waarde van data te demonstreren binnen een organisatie met een lage datavolwassenheid. Ontdek de strategieën en essentiële stappen om de datacultuur te transformeren en de impact van data te maximaliseren in een veranderende omgeving.

Een gouden kans om de ervaringen van grote bedrijven zoals AE, Vanksen, Semactic, en vele anderen te ontdekken! Ben je nieuwsgierig en wil je meer leren over data om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Sluit je dan bij ons aan op 21 november en maak deel uit van deze futuristische en inspirerende ervaring.

Profiteer alvast van het corporate package-aanbod!

Back to top button
Close
Close