Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Snapchat op de Social Media Summit

Snapchat op de Social Media Summit

Marjon Van Den Boogert, Business Solutions Manager bij Snapchat, zal aanwezig zijn op de Social Media Summit die op 28 juni wordt georganiseerd door Digimedia.

Marjon Van den Boogert is al meer dan twee jaar Business Solutions/ Client Lead Manager voor Snapchat. Hiervoor deed ze rijke professionele ervaring op bij onder andere Hyves, Rocket Fuel en AOL Platforms. 

Op de Social Media Summit vertelt Marjon over de innovatieve functies, die door Snapchat worden ingezet om nieuwe gebruikers aan te trekken en hen aan te sporen om er zo lang mogelijk te blijven. Met name door het creëren van originele content. Een goed voorbeeld hiervan is het nieuwe ‘gender swap’-filter, waarmee iemand zichzelf of een ander kan zien als een lid van het tegenovergestelde gender. 

Bij deze gelegenheid zal zij het ook hebben over Camera Marketing en het platform Discover. Hierop kunnen gebruikers mediaprogramma’s bekijken, die die speciaal zijn ontwikkeld voor mobiele toestellen. 

Op het programma staan niet minder dan 21 sessies gegeven door gerenommeerde experts op het gebied van sociale netwerken, die deze namiddag, georganiseerd door Digimedia met de steun van Isobar, Soprism, Reprise en Universem, kracht zullen bijzetten.

De Social Media Summit vindt plaats op vrijdag 28 juni, van 12u30 tot 18u, in The Hotel in Brussel.

Schrijf u nu al in en geniet van het early-bird aanbod.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top