Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Het programma van de Digital Pharma Summit staat online

Het programma van de Digital Pharma Summit staat online

Op vrijdag 8 februari eerstkomend heeft in Brussel de derde editie plaats van de Digital Pharma Summit, dit jaar gewijd aan de communicatie van de farmaceutische sector.

Vrijdag 8 februari vindt de derde editie van de Digital Pharma Summit plaats. Het evenement zal 14 experts bijeenbrengen van bedrijven zoals Pharmageek, MSD, TechToMed of MedTube, die allemaal uitgenodigd werden om hun visie op de digitale transformatie van de farmaceutische sector te delen.

Het programma staat online ! 

Het evenement begint met twee keynotes, respectievelijk gepresenteerd door Paul Simms, voorzitter van eyeforpharma en Pierre De Nayer, CEO van MediQuality / Medscape BeNeLux. Daarna kunnen de deelnemers kiezen tussen presentaties van :

- Ofwel de "Patient Track" waar de presentaties worden gehouden door Lionel Reichardt (Pharmageek), Franck Le Meur (TechToMed) en Benoit Luizet van ViVio.

- Ofwel de "Physician Track" met sessies van onder andere Wojtek Dolkowski (MEDtube) en Paul Willers (Medicom Medical Publishers).

Deze afspraak gewijd aan de digitalisering van de farmaceutische sector belooft uitzonderlijk te zijn met een grote keuze aan gevarieerde presentaties! Twee netwerkpauzes en een afsluitend drankje zorgen ervoor dat u efficiënt en ontspannen kunt netwerken in het prestigieuze The Hotel in Brussel.

Profiteer van het aanbod: 1 plaats kopen, 1 plaats gratis.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top