DJM lab: technologische expertise in dienst van innovatie

DJM digital blijft zichzelf vernieuwen door innovatie op de voorgrond te plaatsen. Deze inzet komt tot uiting in het DJM lab, de voornaamste entiteit die zich richt op start-ups en disruptieve technologische projecten.

post-image-3

Domi Maes, CEO van DJM digital, blikt terug op de oorsprong van deze vooruitstrevende visie:

"Vanaf het begin hebben we altijd geloofd in de kracht van innovatie. In 1999, toen ik DJM digital oprichtte, wist ik dat de toekomst van digitaal lag in een disruptieve aanpak, die ideeën kon omzetten in concrete realiteiten. Het DJM lab is de voortzetting van deze visie. We hebben deze entiteit opgezet om te opereren als een start-up, wendbaar en responsief, maar met de stevigheid van de 25 jaar ervaring die ons bureau heeft opgebouwd."

DJM digital heeft dit streven dus verankerd in zijn kernwaarden, met een sterke en duurzame toewijding aan innovatie en ondernemerschap.

"Het DJM lab belichaamt ons technologische DNA: een combinatie van moderniteit en bewezen vakmanschap. Wij zijn de ideale partner voor degenen die durven te innoveren en het verschil willen maken," voegt Domi Maes toe.

Deze combinatie van topexpertise in engineering, ontwikkeling, UX en IT-architectuur stelt het DJM lab in staat om ambitieuze ideeën om te zetten in innovatieve en krachtige technologische producten.

Onder de belangrijkste projecten heeft DJM innovatieve oplossingen ontwikkeld voor Taipro Engineering, L'Univers de Raph, Standard Luik, bpost, Total Energies... en vele andere spelers van verschillende groottes en uit diverse sectoren. De solide samenwerkingen, onder andere met CBC/KBC, en de gepassioneerde teams stellen het bedrijf in staat om voortdurend nieuwe wegen te verkennen op het gebied van technologische innovatie. "En het beste moet nog komen!" besluit Domi.

Back to top button
Close
Close