Nieuwe editie van Inside Digimedia in oktober 2024

Net als andere jaren brengt Inside Digimedia een publicatie uit ter gelegenheid van de 19e editie van Digital First, dat op 17 oktober 2024 plaats heeft in Tour & Taxis.

post-image-3

In deze nieuwe editie dompelt Inside Digimedia u onder in het digitale universum met een reeks dossiers en exclusieve interviews.

Daarin zal u ontdekken:

  • Ondernemerschap: inspirerende verhalen en praktische adviezen van mensen die de digitale toekomst vormgeven.
  • Cybersecurity: de nieuwste trends en de beste praktijken om uw gegevens en uw bedrijf te beschermen.
  • Artificiële intelligentie en innovatie: de technologische doorbraken die ons dagelijks leven transformeren en nieuwe perspectieven openen.
  • Influence marketing en social media: hoe deze tools onder de knie krijgen voor een maximale impact en online zichtbaarheid.
  • Bezoekersgids voor Digital First: alles wat u moet weten om het meeste te halen uit uw bezoek aan de beurs.

Een evenement dat u niet mag missen

Digital First, dat zijn meer dan 2500 gepassioneerde bezoekers, 80 exposanten en start-ups, 75 conferenties die alle aspecten van de digitale sector verkennen. Dit evenement brengt professionals en wie nieuwsgierig is naar het digitale samen op één plek, en biedt zo een uniek platform om bij te leren en te netwerken.

Mis deze kans niet om de koplopers van de industrie te ontmoeten, de laatste nieuwigheden te ontdekken en deel te nemen aan discussies die de digitale toekomst vormgeven.

Afspraak op 17 oktober 2024 in Tour & Taxis voor een dag vol ontdekken, leren en verbinden. En vergeet niet om uw exemplaar van Inside Digimedia op te halen voor een diepe duik in de fascinerende digitale wereld!

Bestel hier uw tickets.

Back to top button
Close
Close